De Warn Pullzall serieDe PullzAll is niet alleen een nieuw soort handgereedschap; het is een nieuwe manier van werken. Alle vergelijkbare producten als rateltakels of takels behoren hiermee definitief tot het verleden. Deze draagbare Warn lier verplaatst 454Kg onder alle omstandigheden en op iedere locatie. Dankzij de traploze snelheidsregeling positioneert u nu moeiteloos iedere last in een handomdraai bij zowel hijsen als trekken. En met een druk op de knop keert u de draairichting weer om en viert de kabel weer uit. Voorkom zware arbeid en laat de PullzAll het werk doen! Verkrijgbaar als AC lier of als lier op accu

Bij Alltracks kunt u terecht voor de Warn Pullzall serie en alle Warn lieren en winch accessoires. Warn heeft een zeer compleet assortiment aan recovery gear en winch gear.

Voor vragen kunt altijd contact met ons opnemen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste winch gear kiest voor uw lier. We kijken bij advies naar het trekgewicht van de lier en of er synthetisch liertouw of staalkabel op u lier zit. Dit zijn de belangrijkste punten waarop u uw recovery gear aan moet passen.

Titel

Ga naar de bovenkant